[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead חומרי ניקוי לרכב | VAGIT
שלום לכולם אני מחפש חומרים טובים לניקוי הרכב חומר לצמיגים ופנים הרכב וסבון לרכב אשמח אם משהוא ימליץ על חומרים טובים וכמובן שהוא גם משתמש איתם על הרכב שלו ומאיפה קונים אותם
ערכת ניקוי יבש לרכב Bluewash , פשוט פצצה, מתיז על שטח של 50 ס''מ עד מטר, מנגב עם מיקרופייבר, ואז עם עוד מיקרופייבר יבש, יוצא מעולה.
קיט פלסטלינה Carplan T-Cut, עושה את העבודה, נראה לי שיש יותר חזקים, אבל באמת בסדר הרכב שלי כנראה חדש מדי אז לא היה לזה אפקט גדול.
אוטם צבע Menzerna PL Power Lock, תוצרת גרמניה. בקבוק 1Q, מוצר זהב, פשוט מדהים, שומר על הצבע ברמה גבוהה, אפילו לשלשת יונים שהתייבשה לי על הצבע, ירדה בלי כתם. לא מחזיק מעמד חצי שנה כמו שמתארים, אבל חודשיים כן.
שמפו Carplan Wash & Go Gold , שווה לת..ת, עם אתה משאיר אותו להתייבש כמו שכתוב בהוראות, אתה לא יוצא מכתמי הסבון שנשארים שם.
בקיצור תכנס לאתר יש שם עוד הרבה מוצרים מעניינים.
Black Magic, custom Upsolute. Remus cat-back 65, Shark Carbon Fiber Intake System. And' lots of love