[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead האם זה מסוכן? | VAGIT
במהלך התקנת מודל בלוטות' בפאסאט 2013 נפלו לי 2-3 ברגים פנימה מתחת למערכת הrcd ובקרת האגלין. אינני יודע מה המיקום המדויק. האם זו סכנה? שאולי יתגלגלו למקומות אחרים ברכב או שזה בטוח? אני נורא לחוץ. תודה.
ראשית אציין שאני לא מכונאי, תשובתי הינה בגדר הבעת דיעה אישית בלבד. כמו כן אני מניח שחיפשת אחר הברגים ולא מצאת, כולמר הם נפלו עמוק למטה.
לדעתי אין לך מה לדאוג. החיווט בתוך הרכב מסוכך כך שהברגים לא יכולים לעשות נזק יותר גדול מאשר לרשרש. אם היית יודע כמה פעמים נופלים ברגים לתוך הרכב בעת טיפול במוסך ולאף אחד לא אכפת....
תודה רבה! האמת היא שהתכוונתי לסכנת נפשות. אם יש סיכוי שזה יגיע למקום כמו הגיר או משהו בזמן נסיעה, כי אמא שלי גם נוהגת וזה מדאיג מאוד. מחר אחפש אותם שוב. הרגעת אותי, שוב תודה!