[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) דיון בנושא Dyno של חברי פורום | VAGIT
ונגיד שתתבצע בדיקה כזאת ונגיד שההפרש יעמוד על 10%. נו? אז? הדבר היחידי שזה יוכיח הוא שברכב הזה ובבדיקה הספציפית הזאת, ההפרש עמד על 10% לא תוכלו להקיש מזה לגבי שום דבר אחר שכן כולם פה מודים (כולל שי וקובי) שהיו בדיקות/רכבים שההפרשים עמדו על 0% והיו כאלה של 17%
כל ניסיון "לייצר" הפרש קבוע באחוזים הוא לא מקצועי ובעיקר, לא נכון ועל כל דוגמה שתינתן עם הפרש גבוה - יש דוגמה להפרש נמוך/אפסי. אין הפרש קבוע בין המכשירים וזה תוצר של מכשיר שונה/שיטת מדידה שונה ועוד אי אלו אלמנטים שמבדילים בין הבדיקות ועוד לא דיברנו על שיטות תיקון (SAE, DIN, UNCORRECTED)
תכניסו טוב לראש, הדבר היחידי שחשוב זה הדלתא/ההפרש בין שתי בדיקות שנעשו על אותו מכשיר ובאותם תנאים (אותו הילוך, אותה שיטת תיקון וכו').
מעולם לא נכתב על ידי או על ידי קובי שבאיזו שהיא בדיקה היה הפרש של 0 אחוז או משהו באזור הזה בכל מיקרה אף אחד מעולם לא הכפיש את הדיינפאק כך שאין פה "דו שיח של חירשים" כל מה שההודעה מנסה להסביר זה שההפרש במדידה בין שני המכשירים אינו עומד על 5% או 0 אחוז
אם נכחת או לא זה לא משנה. הדיינו עדיין מודד באותה דרך ויש לא מעט שיעידו אחרת לגבי תוצאות וההפרשים אחרים שנמדדו. אני אישית נכחתי בכמה בדיקות שנערכו בהפרש של יום אחד (כמה שעות ליתר דיוק) ובשלושת הרכבי שנמדדו הפערים היו כ 8% אז מותר לי לקבוע שההפרש היה תמיד ושוב, תמיד 8%? יש לי את קבצי המקור של הבדיקות על המוסטנג ועל הדיינפאק, אפשר להשוות אותם היטב היטב אבל משהו אומר לי שזה לא יגמר בזה..
הרעיון הזה לא מחזיק מים, הקביעה הזאת מוטעית וממש לא מקצועית וכשהאינטרסים גוברים על המקצועיות - זה הסימן שלי לפרוש. מי שמבין - מבין. מי שלא - שיחפש תשובות בקהילות מקצועיות ונטולות פניות אחרות או שיפנה ליצרני המכשירים ויקבל את תשובתם. גם הם רוצים למכור אבל לא בכל מחיר.
חחח. התבלבלתי. לא טענת שההפרש קבוע אבל אתה טוען שהוא ״תמיד״ עומד על כ15%. עלק על ״בערך״ 15%? כלומר אתה טוען שההפרש הוא תמיד בערך. מה זה בערך? חשבתי שאנחנו בעסקי המדידות לא הערכות.
שי, גם לי יצא לעבוד עם שני המכשירים ובוא נגיד שגם אני משוחד ולא נכנס למסקנות שלי מאותם מקרים.
אני לא מצליח להבין את ההתעקשות שלכם לקבוע מספר שהוא ההפרש בין המכשירים. מבחינה טכנית, זה לא יכול להיות מספר אחד והתוצאות בשטח רק מחזקות את זה שוב ושוב.
אתה אומר שההפרש לא עומד על 0-5 אחוז , זה אולי נכון בחלק מהמקרים, אבל עובדה שבחלק אחר מהמקרים זה כן יצא ככה. שנינו ההינו שם כשזה קרה בהנעה כפולה ויש לי גם כמה דוגמאות להנעות אחרות.
אתה אומר ״ כ15%״ אבל פעם זה 12 פעם זה 18 פעם זה 5 ופעם זה 0 ולפעמים זה לא זה ולא זה, פעם מעגלים למעלה. פעם מעגלים למטה. בחיית שי. זה נשמע לך רציני ?
זה מה שאתם רוצים למכור ללקוחות? אולי, בערך, פלוס מינוס????
בואו לא נתיפייף. יש פה ניסיון בלתי פוסק לעשות דלגיטימציה למכשיר מדידה שמשתמשות בו חברות לפיתוח רכבי על וקבוצות מירוצים של פורמולה 1, בין היתר, ע״י ניסיונות השוואה מיותרים למכשיר מסוג אחר לגמרי.
למה שלא תעשו כמו שאנחנו עושים? תתעלמו מכל השמועות והמפגרים שמפיצים אותם, כגון ״אם אתה מוציא 500 ברחובות, אתה צריך להוסיף לזה 250 כס בשביל הנאבות״ ופשוט תתרכזו במה שהלקוח נכנס איתו ועם מה יצא. בלי ניסיונות השוואה לדיינו מסוג אחר. לא רק שזה לא נכון במקרה הזה, זה מיותר לגמרי.
אותנו בכל אופן השוואה כזאת לא מעניינת והאמת שכל הדיון הזה מתחיל להיות מעייף.
לשרשור קוראים "דיון בנושא DYNO של חברי פורום" ואין הרבה שרשורים עם פוטנציאל ידע והבנה כמו השרשור הזה. אני רק יכול להצטער יחד איתך שהמחסור בזמן מונע ממך להתייחס בהרחבה הראויה לשאלות ולטיעונים הלגיטימיים שעלו לאחר הפוסט הראשון של קובי ואלו שאחריו.
סטני אני חושב שזאת הבדיקה שחיפשת, זה קובץ המקור של המוסטנג. יש Viewer חינמי להורדה ברשת למי שיש זמן פנוי ורצון ללמוד, אין בחינה בסוף הקורס
אתה מתכוון לטיעוני סרק כמו שאתם הצגתם פה ופלטי דיינו מגמתיים ולא משקפים בעליל?
נראה לי שאתה שוכח עם מי אתה מדבר פה.
בכל מקרה, בוא אסביר שוב, בפחות מ1000 מילים בשביל לא לבזבז לך את הזמן.
מבחינה פיזיקלית ובגלל אופן פעולה שונה של שני המכשירים, לא יכול להיות מספר אחד או ״כ״מספר אחד שהוא ההפרש האחוזי בין שני המכשירים. אני יכול להסביר זאת בהרחבה, אבל לצערי זה יהיה יותר מ 1000 מילים.
אין לנו שום צורך להוכיח את זה לכאן או לכאן, היות ואותנו זה לא מעניין לעשות השוואות לדיינו אחר. אנחנו מוכרים ללקוחות שלנו את התוספות שהם מקבלים אצלנו ולא מנסים לשכנע אותם איך זה יראה אצל מישהו אחר. אנחנו בטוחים במוצר שלנו ואין לנו צורך לחפש פגמים במוצרים של אחרים בשביל לחזק את עמדתנו.
דני, יש לי שאלה, לפני שבוע פרסמת גרף דיינו של גולף 1.4 TSI, שעשתה אצלך צ'יפ. בגרף הדיינו הראית תוספת של 75 כ"ס, מההספק המקורי שנמדד (כ120 כ"ס) UNITRONIC מצהירים על תוספת של 35HP בSTAGE 1. איך זה מסתדר? האם "שיפרת" את UNITRONIC? ואם כן, למה אתה לא מפרסם גרף דיינו של הSTAGE 1 לפני ש"שיפרת" את UNITRONIC ?
אגב, לבטל את טענות הצד השני, לקרוא לדיון "ויכוחי סרק" , "טיעונים מגמתיים" ושאר התיאורים שהשתמשת פה מעיד על חוסר בטחון במוצר שאותו אתה מוכר. ואם אתה לא יכול לכתוב טענה ב5 שורות אלא חייב לפרוס זאת על 3 עמודים זה רק מחזק את חוסר הבטחון במה שאתה מציג.
קובי, "טיעוני סרק" זה מושג שהשותף שלך, שי השתמש בו. אני דווקא חושב שהטיעונים והשאלות שעלו הם מאד לגיטימיים.
אני גם לא מבין מדוע אתם מתחמקים מתשובות ענייניות ומנסים להסיט את הדיון לפינות קטנות (גם אתם מפרסמים הבטחות הזויות כמו 275 כ"ס בסטייג1 ל GTI או 350 כ"ס ל S3 בסטייג 1 וכולם יודעים שזה תלוש מהמציאות אבל זאת זכותכם).
למה שלא תתיחס לעניין ותגיד האם אתה חושב שיש הפרש קבוע באחוזים או לא. האם נראה לך שאפשר בכלל לסכם השוואה בין שני מכשירים שונים לכדי % הפרש קבוע. זה שרשור דיון והוא יכול להיות מאד מועיל ואינפורמטיבי ולא רק מתנצח.
אני חושב שמהתמונה שעולה כאן, אתם מתחמקים מדיון ענייני וזה קצת סותר את תיאורית הבטחון במוצר שאתם מנסים להציג כאן. אם הכל טוב - אין שום סיבה שלא ננהל דיון עובדתי וענייני על זה. פרשנו כאן שלל דוגמאות וטיעונים לגיטימיים - נשמח להתייחסות.
לדני לא ״שכחתי עם מי אני מדבר פה״ אני זוכר עדיין שאני מדבר עם דני לא הבנתי מה זה אמור להזכיר לי אבל לא חשוב. כמפעיל דיינו אתה בטח יודע כשמודדים הספק, 3 ריצות ברציפות התוצאות משתנות מעט (באחוז עד חמישה אחוז) ולכן התוצאה הנמדדת היא שונה מריצה לריצה (שוב, במעט אבל שונה) ולא ניכנס לסיבות שברורות לכולם. כך שכשאמרתי כ-15% התכוונתי שתמיד ניראה שינויים מינוריים ולכן כל השוואה היא בהחלט לא מדויקת לחלוטין אבל עדיין נותנת אינדיקציה שתמיד פוגעת. לדוגמא,היה אצלי בשבוע שעבר בחור עם אודי S3 עם stage 2+ שמדד בדיינפאק 345 כ״ס לפני שעלה למוסטנג דיינו שאל הבחור כמה לדעתי הוא יוציא, כרגיל עניתי בחשבון פשוט 15% פחות לאחר הריצה לגמרי לא הופתעתי שהחשבון היה מדויק להפליא והוא הוציא בדיוק 300 כ״ס בגלגל. אז שוב מסתבר שה״אינדיקציה״ היא הרבה יותר מסתם נתון אם תרצו אני יכול להעלות...
לדודי מי שמנסה כרגיל באינטליגנטיות להוציא דברים מהקשרם או לפרסם אי דיוקים כרוניים זה תמיד אתה אני לא מבין למה אתה מנסה להוציא את כולם מטומטמים אני משתדל להישאר מנומס ולא בוטה בנוגע לשאלתך למה אנחנו מפרסמים שב-גולף GTi עם תוכנה סטייג1 של Revo אנחנו מעלים הספק מ-211 כ״ס ל-275 כ״ס להלן לינק מתוך האתר של Revo בלינק תוכלו לראות פלט דיינו
בנוגע לאודי S3 שפרסמתי שההספק עלה ל-350 כ״ס רק שכחת לציין שמדובר בRevo סטייג׳ 2 פלוס אבל זה לא נוח אז רשמת סטייג׳ 1...
עד היום בכל קטגוריה שייצגתי רכב במירוצים חוקיים הוא תמיד עמד על הפודיום. אני לא מתבייש להגיד שכיוונתי את הרכב הכי מהיר בארץ בפערים גדולים משמעותית ממתחרי כך שיש לי מושג קלוש בטיונינג.
אני מקווה שמי שמבין במניפולציות יצליח להבין את הניסיון שלך... יום טוב