[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead צ'יפ ל1.2TSI - יש חדש ? כ"ע | VAGIT
היי, כששאלתי את עצמי האם קיימים כבר צ'יפים למנוע הנ"ל, גיליתי שבוודאות יש עבור VW וAUDI ובהמשך יהיה עבור סקודה וסיאט. ובכן, הפוסטים האלה הם מלפני חודשים רבים, אני מאמין שדברים השתנו במהלך הזמן אך אני לא מוצא באינטרנט תשובה בנוגע לעניין של האם הצ'יפים הגיעו כבר לסקודה וסיאט. האם יש צ'יפים בשביל המנוע הנ"ל זמינים עבור רכבי סקודה וסיאט?
החל מפברואר 2011 התחילו אנשים להגיד שבשבועות הקרובים או בחודשים הקרובים יגיעו גם עבור סיאט וסקודה, וכך זה המשיך לאפריל וליוני וכך הלאה... ידוע משהו בנוגע להגעה של זה?
כן גם אני שמעתי על זה מהתקופה שציינת אבל עד כמה שידוע לי אין שום דבר חדש.. ויש פיתרון אחר להוספה של 25-30 כ״ס ע״י קופסת טיונינג שמחירה קצת יותר גבוה מתוכנה אבל לא יודע עד כמה היא אמינה וכו׳
יש למשל את המוצר בדף הבא : http://thetuningbox.blog.com/2011/01/24 ... uning-box/ יש עוד חברות שמוציאות מוצר דומה כמו זה : http://www.tuningbox.com/en/list/3513+.htm והספקים דומים .. תסתכל על הטבלת שינויים לפי גודל מנוע בדף שצירפתי הקופסה הזאת עובדת בצורה כזאת שהאותות שנשלחים לפעולה ע״י המכלולים השונים נעצרים בקופסה ומשתנים בתוכה והאותות ממשיכים לכיוון המכלולים עם הערך החדש באתרים השונים ראיתי את הקופסאות שמחירם נע בין 500-1500 יורו :/