[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead מישהו יכול להמליץ על נוזל לוישרים ? | VAGIT
למישהו יש נסיון עם אחד החומרים האלה ? ובכללי אשמח אם אנשים ימליץ על משהו שהם משתמשים , בעבר באוטו הקודם היתי קונה מאוטודיפו את מה שהם מוכרים במצבעים שלהם אבל שמתי לב שהחומר הזה היה מייבש את המגבים מהם מאוד
מזוקקים אולי לא יוצרים אבנית אבל בתמי 4 זה לא המצב גם לא במי עדן , זה נכון שיש בהם בהברה פחות אבנית אבל עדיין יש בכל מקרה , צריך את החומר כדאי שירד הלכלוך הקשה יותר כגון יטושים וכל שאר החרקים , ושלא נדבר שאוטוטו חורף ובחורף כל הלכלוך מגלגלים של רכבים שאתה נוסע אחריהם לא בדיוק יורדים הכי טוב עם מים בלי חומר פעיל וזה מנסיון שלי כבר אז אני מעדיף לשלם כמה שקלים אבל לקבל חומר אייכותי ...
אני שם כבר שנים נוזל לניקוי חלונות (הכחול) שעולה 20 ש"ח ל 4 ליטר באוטו-דיפו. אם אין שם, אני קונה את הנוזל לניקוי שמשות של סנו, באריזה הכי גדולה וזולה שאני מוצא בסופר. לפעמים מוהל אותו במים מזוקקים, אבל לרוב לא. מנקה מעולה. לכלוך קשה כמו לשלשת יונים לא תמיד יורד, (אבל אני גם לא מנסה, בשביל כאלה לכלוכים אני מחזיק חבילת מגבונים לחים)
כל נוזל לווישרים שתמצא בתחנות הדלק יתאים וינקה מעולה. אני תמיד קונה נוזל כשיש מבצע 4 ליטר ב10 שח. האמת שמה שלי חשוב הוא שיהיה לו ריח טוב, כשאני משפריץ בבוקר הריח הנקי מעיר אותי יותר טוב מכל כוס קפה!!!
ממליץ להתרחק מהנוזלים לניקוי חלונות. שמתי אצלי נוזל לניקוי חלונות (יעקובי או שקר כלשהו אחר..חח) שיש בסופר וכנראה שהאלכוהול שיש בפנים גורם לחלקי גומי להתייבש ולהראות מראה דהוי.. ככה יצא שהגומיות שעוטפות את החלון מבחוץ קיבלו כמו "שובלי מים" כאלה שצבע דהוי איפה שהנוזל יורד שרכו מגג הרכב לחלון של הנהג... :\ קניתי את הטבליות האקונומיות האלה באוטו דיפו ממוססים אחת כזאת בבקבוק 2 ליטר וזה יוצא כחול.. אני לא יודע אם יש אפקט נוסף חוץ מהצבע הכחול אבל זה לפחות לא הורס את הגומיות
תודה לכלום , אני אקנה כנראה בסוף שבוע את החומר המרוכז בשביל דילול ל10 ליטר בריח תפוז
ובקשר למנקה חלונות של הבית , זה ידוע לי שהוא מייבש גומיות ווישרים מאז שהוצאתי רשיון , חבר היה תמיד עושה את זה וכל חצי שנה היה מחליף ווישרים עד שאמרתי לו שאולי זה בגלל זה ...