[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead עלייה ממידה 16 ל 17 או הנמכה עם קויילבר למטרת יופי | VAGIT
שלום יש לי איביזה 2011 SC נועלת כרגע ג'נטים מקוריים של 16 אינץ אם אני לא טועה זה המידה 16\45\215 עד שהיא תכנס למוסך בגלל התקלה שיש לי עכשיו ברכב של שריקה מעצבנת מגלגל שמאל קדמי שמקורה לא ידוע למרות שהאוטו ללא תאונות ומכות בכלל.
אני יכול לעלות עד ל 17 אינץ' כדי שזה יהיה מאושר ברישיון למידה 17\40\215 .
האוטו לא מרגיש לי מי יודע מה יציב בסיבובים למרות שהאוטו לא חזק עדיין מרגיש כאילו האוטו אוטוטו יזרוק תחת השאלה אם התקנה של קוייליברים תשפר את ההתנהגות של הרכב בסיבובים ? כמו כן לדעתי האוטו ממש גבוהה ונראה לדעתי כמו ג'יפון ולא רכב "ספורט" עוד סיבה למה אני רוצה לעשות הנמכה.
אשמח לדעת מה הייתם עושים במקומי הנמכה או עלייה בקוטר ?
הצמיגים שיש לי כרגע זה Bridgestone Turanza ER300 שהגיעו יחד עם הרכב.
לדעתי לא חושב שזה כדאי בשבילי כרגע להחליף צמיגים כמה סיבות לכך: 1. הצמיג עדיין לא גמור עשה רק 20K. 2. בכל מקרה בעתיד הקוטר יעלה ל 17 מתי שיגיע הזמן שאצטרך להחליף צמיגים אעשה זאת כדי לחסוך ולא לקנות פעמיים צמיגים.
אז החלטתי אני אלך יותר לכיוון של שיפור ההתנהגות השאלה היא מה עדיף קוייליבר או קפיצי הנמכה כמובן שקוייליבר עולה יותר השאלה מה הם יתנו לי יותר מאשר קפיצי הנמכה ?
עוד שאלה בחלפה של קפיצים ואו קוייליברים צריך לעשות כיוון פרונט אחרי זה ?
לקויילאוברים יש המון יתרונות על פני קפיצים. הערכה שלי,הקפיצים בגדול(לא נפרוט את הפרמטרים השונים של "ההנמכה"כרגע..),נותנים שיפור התנהגות של 30%-20%(בסך כך הפרמטרים) לעומת הקויילאוברים. אבל..גם המחיר שלהם נמוך ממחיר הקויילאוברים באותו היחס.. ומי שמחפש את ההיבט הויזואלי,במחיר נמוך הנך מנמיך את הרכב ב 30-50 מ"מ בערך, תלוי בסוג הקפיץ ובסוג הרכב.
זה מאד פשוט, אם אתה מחפש הנמכה של יותר מ35 או אפילו 50 ממ לך על קוילאוברים. את אתה מסתפק בהנמכה עדינה, ושיפור אחיזה והתנהגות ועדיין לא לוותר על נוחות הנסיעה, קפיצים אין מה לדבר. האוטו שלך חדש כך שהבולם שלך לא הרוס או משהו. בעתיד אם אתה מתחיל להרגיש שהאוטו לא יציב, תקנה קוילאוברים כי סביר להניח להבולמים הלכו. אבל בינתיים הייתי הולך על קפיצי הנמכה, שיראה טוב, יסע טוב וירגיש נוח.