[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead פנסים איביזה FR MK4 | VAGIT
ראיתי בכמה איביזות שהרקע של הפנסים הוא בצבע הרכב, לדוגמה יש קופרה צהובה למכירה בפורום מכירה, הרקע של הפנס הוא צהוב. בכל אופן אני מעוניין בפנסים כאלו, האם זה הגיע מקורי משנה מסויימת/דגם מסויים? יש למישהו למכירה? ועל הדרך טמבונים של קופרה MK4 עדיפות לצהוב
הפנסים שאתה מדבר עליהם מגיעים בקופרה, אני מאמין שיש בפרודיות או אולי משהו שלא אהב והתקין פנסי drl במקום המקוריים, לגבי הטמבונים, הביקוש די גדול והסיכוי שתצמא די קלוש, שוב רק בפרוקיות וגם לא בטוח. תחפש בפרוקיה TG, תנסה את מזלך, בהצלחה!
אחלה תודה, דרך אגב מאור יצא לי לראות (בתמונות) את הקופרה האדומה שהייתה לך, וממש אהבתי את הגאנטים, אם אפשר לדעת מה הדגם, המידה והמחיר שלהם, ואיפה ניתן להשיגם (גם בפרטי אם זה מפריע)?
למה לעשות ככה על הבוקר????!!!!! איך אני מתגעגע... כל הרכב נבנה מיופי דרך כוח והתנהגות אצל אלי ואביחי, תדבר איתם הם מכירים את הרכב יגידו לך את המחיר/ מידה וכו...
פנס שמגיע מקורי, אפשר לבצע את זה גם אצלך אם אתה מעונין לפרק את הפנס ולהחזיר את הפלסטיק אחרכ מניסיון גהנום לא חושב ששווה את זה. אם תרד לרכב ותסתכל על הפנס זה הפלסטיק בתחתית הפנס הוא הצבוע. אני הצלחתי להשיג טמבון קדמי של דגם מתקדם של FR , החיפושים אחריו לקחו בערך מהיום הראשון שרכשתי את הרכב וזה ככלל כמעט שנה כבר, מאוד קשה למצוא אותם.