[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead מוצרים לדיטיילינג | VAGIT
שבת שלום לפורום VAGIT ברצוני לעשות לרכב דיטיילינג יש לי מכשיר של הפוליש מישהוא יכול לומר לי איזה מוצרים אני צריך ועלויות ברשותי סקודה אוקטביה מודל 2009 אם זה עוזר במשהוא 1600 TSI צבע כחול מטאלי כזה
הכל תלוי במצב הרכב ועד כמה אתה מוכן להשקיע וגם רמת המקצועיות. בגדול ישנם המון מוצרים בתחום הדיטיילינג: *שמפו לרכב. *פלסטלינה. *תרסיס ניקוי לג'אנטים וצמיגים. *תרסיס לניקוי חלקי פלסטיק. *ווקס,יכול להתחיל ב25 שקל ולהסתיים באלפי דולרים. *בקשר לפוליש גם כאן יש כמה סוגים של פוליש ורמות חיתוך העניין פה הוא מצב הרכב והמקצועיות על-מנת לא לפגוע בצבע/לכה. כמובן שאין סוף למוצרים אם זה אוטמי צבע, גלייז וכו'.. בקשר לכלי עבודה: *מגבות לייבוש הרכב. *מטליות מיקרופייבר. *פדים למריחת ווקס. *פדים לפוליש. (יש כמה סוגים של פדים ורמות חיתוך שונות) *מברשות דיטיילינג שתוכל להשתמש בהם לשימוש פנימי ושימוש חיצוני, מקומות שקשה יותר להגיע אליהם ולג'אנטים. וגם כן רשימת המוצרים יכולה להמשיך לגדול...
תגיד מה המטרה שלך? מה אתה רוצה להשיג? תמונות של הרכב גם יעזרו, על-מנת שיוכלו לייעץ לך לגבי חומרים ספציפיים. בהצלחה.