[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead החלפת מערכת הבעייתית של איביזה | VAGIT
שלום, אני רוצה להחליף את המערכת הבעייתית שמגיעה עם האיביזה (זאת עם לחצני המצוקה בפנל כמו בתמונה ) למערכת מולטימדיה, מישהו החליף ויכול להמליץ לי על איש מקצוע ואולי גם על עלויות (רק המערכת בשלב זה בלי רמקולים וכו' למשהו סביר ). תודה דן
שמע... היה לי איביזה רפרנס עם המערכת הזאת... כמה דברים. תחפש בפיסבוק מקום שקורים לו מור אודיו mor audio, הוא עובד עם סיאט בתל אביב, לפעמים יש לו את המערכת שאתה צריך כדי שהכל יעבוד (תמונה לדוגמא) למה אני אומר לך לשים את זאת? כי זאת המערכת שיוצא איתה מהיבואן פה בארץ אם אתה רוצה מולטימדיה (והרכב עד מאי 2015, אחרי זה כבר יצאו עם המערכת המקורי שמגיע מספרד, כמעט בטוח בתאריכים, אבל לא ב100%) הכל יעבוד לך, השליטה מההגה, מגיע עם GPS. אם אתה שם מערכת אחרת (כמו pionner למשל), אתה תצטרך לקנות את המתאם לשליטה מההגה בנפרד שעולה כמו 600/700 ש"ח. ולא מגיע עם GPS, כדי שיהיה GPS ועוד לא מעט ש"ח... מצד שני, אתה יכול לוותר על השליטה מההגה ולחפש משהו אחר. לא משנה מה תשים, אתה צריך לקחת בחשבון שאתה צריך עוד חלק:
זה מה שיש לך ליד הידית הילוכים, שלך מגיע בטח בלי המשולש נכון?? אז אתה צריך להביא 1 כמו שיש בתמונה (בזמנו ברדיו מילאנו עלה לי כלל התרנה איזה 800 ש"ח )
לידיעה, לפני כשבועיים התקנתי אצל רדיו מילאנו את המערכת מולטימדיה הנ''ל, במערכת מדגם S100-תואם מקור,כמובן עובד עם שליטה מההגה ושאר הפונקציות המקוריות(תאורה וכו') במחיר של 1790 ש''ח כולל מע''מ וכולל התקנה. למי שלא מכיר המערכת כוללת את כל הפונקציות האפשריות,USB GPS כרטיס זיכרון DVD aux בלוטות מצלמת רוורס דיבורית עם ספר טלפונים בעברית ועוד, לפי מה שטוענים ברדיו מילאנו המחיר עד לא מזמן היה קרוב ל5000 ש''ח כולל התקנה וכי כרגע עקב כניסת מערכות ה''אנדרואיד'' לשוק חלה ירידה דרסטית במחיר זאת ע''מ ''להיפטר'' ממלאי עודף. המערכת אצלי ברכב כבר שבועיים בינתיים מאוד נהנה, מאוד איכותית ואין בכלל מה להשוות את המראה לעומת דאבל דין עם מתאם פלסטיק דרך אגב-ההתקנה כוללת את העברת הכפתורים מלמעלה וכוללת גם את המתאם שכבר מגיע עם כניסת USB וAUX ההתקנה ארכה כשעה וחצי שבסיומה המתקין עדכן את התוכנה לגירסא האחרונה ושחרר אותי לשלום. מי שמחפש/שוקל להחליף/לשדרג את המערכת באוטו-מומלץ בחום.