דלג לתוכן

• המגזין
  • פורום
  • הרשמה
  • התחברהתחבר

שכחתי את ססמתי
חיפוש מתקדם

מערכת מולטימדיה לסיאט לאון FR החדשה

• עמוד ראשי טכניאודיו ומולטימדיה
כל מה שקשור באביזרי אודיו ומולטימדיה בVAGIT שלכם.
פרסם תגובה
5 הודעות • עמוד 1 מתוך 1

מערכת מולטימדיה לסיאט לאון FR החדשה

על ידי toroy » 20 מאי 2016, 23:43

שלום,
רבות דובר פה בפורום וגם בפייסבוק על המערכת המולטימדיה הדלה שיש בסיאט לאון החדשה לעומת דגמים בחו"ל. הדגמים הראשונים שהגיעו לארץ היו ללא אפשרות להתקנת מצלמת רוורס או WAZE גם במעמד רכישת הרכב, מה שהוביל לפירצות וקומבינות יקרות כדי להתקין מצלמת רוורס שמגיעה כסטנדרט במיצובישי ספייס סטאר העולה חצי מחיר.

מצ"ב לינק לחברה שמתקינה מערכת מולטימדיה חדשה בגודל 7" לסיאט לאון המדוברת, עם שליטה על מכלולי הרכב - אורות בדלתות, מחשב דרך, ניטור לחץ אוויר, מצבי נהיגה. בנוסף תוכלו לראות בלינק אופציות ואפליקציות להתקנה. המערכת נראית מקורית והיא מריצה אנדרואיד. המחיר כולל התקנה הוא 4500 ש"ח לפי הצעת המחיר שקיבלתי (כולל מצלמת רוורס, ללא עידן +, לא ביררתי לגבי WAZE אבל רשום שיש מודם WIFI מובנה, ככה שאפשר לעשות מהסמארטפון רשת אלחוטית ולנווט עם הWAZE על חשבון הסמארטפון - לא פיתרון אידיאלי אבל אפשר להוסיף אפשרות לסים 3G).

האם יש מישהו שהתקין את המערכת המדוברת? אשמח לדעתכם בנושא.

http://www.roadrover.co.il/?act=showprod&id=173
Leon Fr 1.8 5D 180 HP
סמל אישי של המשתמש
toroy
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

נוהג על: SeAt LeOn MK3 1.8TSI
חזור למעלה

תגובה: מערכת מולטימדיה לסיאט לאון FR החדשה

על ידי kurko1992 » 21 מאי 2016, 02:31

שמתי 1 כזאת דומא לכמה ימים, וממש לא התלהבתי ממנה. לפני מה שראיתי בתמונות, יש מצב שזה לא אותה 1 (התפריטים של הדברים שקושרים לרכב ממש דומאים, אבל לא יכול להיות בטוח ב100%)

1) יש בלאונים משהו במחשב של הרכב שברגע שאתה חונה את הרכב יותר מעל 3 שעות (לא זוכר כמה בדיוק, אבל נראה לי 3), מנתק את החשמל של הרכבף וכל ההגדרות ששמת במערכת, נמחקות, אמרו שתריך להתסעק בהגדרות של המחשב רכב כדי לשנות דברים שם, אבל לא רציתי.
2) כן, יש לך את רוב האופציות שיש לך במערכת המקורי, אבל לא כזה פשוט להגיע עליהם, זה מסובך.
3) בגלל שזה אנדרויד, לוקח זמן עד שהמערכת עולה (לא כמה שניות, איזה דקה 2 אם זוכר נכון)
4) לגביי הוויז, ברגע שזה אנדרויד, אתה פשוט מוריד אותו, לא צריך שמישהו יביא לך משהו מיוחד, אבל אתה צריך אנטנה לGPS, זלי זה לא יעבוד, אבל המערכות האלה מגיעים כבר בדרך כלל עם האנטנה, ואתה יכול לשים איזה GPS שבא לך, חח. רק צריך את הדונגל וכרטיס SIM.

ואני שילמתי 2800 נראה לי, אבל החזרתי את זה בכל מקרה. לא אהבתי פשוט.
(אדום כהה יין) SEAT LEON FR ( 2018 ) - 1.4TSI 150HP - MAN 3D
Kurt Cobain Fender Jaguar + Fender Vandalism
Crest 4801 PowerAmp - MESA/Boogie Studio Preamp - MESA/Boogie 2x12 HR
BOSS DS-2, SansAmp Classic (90s), EHX PolyChorus (90s), EHX Small Clone
סמל אישי של המשתמש
kurko1992
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם

נוהג על: Leon FR 1.4 150HP 3D
חזור למעלה

תגובה: תגובה: מערכת מולטימדיה לסיאט לאון FR החדשה

על ידי toroy » 21 מאי 2016, 16:14

kurko1992 כתב:שמתי 1 כזאת דומא לכמה ימים, וממש לא התלהבתי ממנה. לפני מה שראיתי בתמונות, יש מצב שזה לא אותה 1 (התפריטים של הדברים שקושרים לרכב ממש דומאים, אבל לא יכול להיות בטוח ב100%)

1) יש בלאונים משהו במחשב של הרכב שברגע שאתה חונה את הרכב יותר מעל 3 שעות (לא זוכר כמה בדיוק, אבל נראה לי 3), מנתק את החשמל של הרכבף וכל ההגדרות ששמת במערכת, נמחקות, אמרו שתריך להתסעק בהגדרות של המחשב רכב כדי לשנות דברים שם, אבל לא רציתי.
2) כן, יש לך את רוב האופציות שיש לך במערכת המקורי, אבל לא כזה פשוט להגיע עליהם, זה מסובך.
3) בגלל שזה אנדרויד, לוקח זמן עד שהמערכת עולה (לא כמה שניות, איזה דקה 2 אם זוכר נכון)
4) לגביי הוויז, ברגע שזה אנדרויד, אתה פשוט מוריד אותו, לא צריך שמישהו יביא לך משהו מיוחד, אבל אתה צריך אנטנה לGPS, זלי זה לא יעבוד, אבל המערכות האלה מגיעים כבר בדרך כלל עם האנטנה, ואתה יכול לשים איזה GPS שבא לך, חח. רק צריך את הדונגל וכרטיס SIM.

לחכות דקה 2 למערכת שתעלה? זה המון זמן!
מעניין אם זו אותה מערכת שאתה התקנת. על פניו נראה טוב המסך אבל המערכות הסיניות הן כמובן לא ברמה של המקור..

ובקשר לחנייה מעל 3 שעות - בחיים לא שמעתי על כזה דבר.
Leon Fr 1.8 5D 180 HP
סמל אישי של המשתמש
toroy
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

נוהג על: SeAt LeOn MK3 1.8TSI
חזור למעלה

תגובה: תגובה: תגובה: מערכת מולטימדיה לסיאט לאון FR החדשה

על ידי kurko1992 » 21 מאי 2016, 20:51

toroy כתב:
kurko1992 כתב:שמתי 1 כזאת דומא לכמה ימים, וממש לא התלהבתי ממנה. לפני מה שראיתי בתמונות, יש מצב שזה לא אותה 1 (התפריטים של הדברים שקושרים לרכב ממש דומאים, אבל לא יכול להיות בטוח ב100%)

לחכות דקה 2 למערכת שתעלה? זה המון זמן!
מעניין אם זו אותה מערכת שאתה התקנת. על פניו נראה טוב המסך אבל המערכות הסיניות הן כמובן לא ברמה של המקור..

ובקשר לחנייה מעל 3 שעות - בחיים לא שמעתי על כזה דבר.

שמע, אני שמתי לב שהייתי חונה את הרכב בבית ואז אחרי כמה שעות טובות נסעתי עוד פעם, וההגדרות לא היו נשמרות, כאזר הלכתי להחזיר את המכשיר ושאלו אותי למה, הסברתי להם הכל וזאת התשובה שקיבלתי, דיבר עם הבחור שהביא להם את המערכת והוא אמר להם שככה עובדת הרכב, ואמרו שלמערכת המקורי יש לו מין סוללה שגם אם לא מחובר לרכב 20 שנה, הכל נשמר.. נכון או לא? לא יודע בוודות, אבל הכל נשמר לי, חח

ולגביי הזמן שלוקח למערכת לעלות, אני זוכר שהייתי מניע את הרכב וכל זה, וזה עוד היה בתקופה שהייתי ממתין איזה דקה ומשהו לפני שמתחיל לנסוע, והייתי מתחיל את הנסיע והמערכת לא הייתה עולה עד אז, אז היה יכול להיות איזה 2 דקות ככה.

אבל חוזר, לא בטוח ב100% שזה אותה מערכת, אבל נראת ממש ממש דומא.
(אדום כהה יין) SEAT LEON FR ( 2018 ) - 1.4TSI 150HP - MAN 3D
Kurt Cobain Fender Jaguar + Fender Vandalism
Crest 4801 PowerAmp - MESA/Boogie Studio Preamp - MESA/Boogie 2x12 HR
BOSS DS-2, SansAmp Classic (90s), EHX PolyChorus (90s), EHX Small Clone
סמל אישי של המשתמש
kurko1992
משתמש מתקדם
משתמש מתקדם

נוהג על: Leon FR 1.4 150HP 3D
חזור למעלה

תגובה: מערכת מולטימדיה לסיאט לאון FR החדשה

על ידי Quiksilver » 22 מאי 2016, 07:34

קודם כל ה HEAD UNIT שיש בלינק שצירפת עולה סביב ה 1000-1500 ש"ח להביא לארץ מאלי באבא וכדומה (יש עוד אתרים) אתה צריך למצוא אחד שמותאם לרכב שלך. אני הבאתי בזמנו לרכב של חבר(אלפא) והתאים פרפק - כן היתה בעיה עם המערכת שסודרה אחרי חודש(קצת עצבים היו).
אם תרצה להתקיןם לבד אתה תצטרך לפרק את הפלסטיקה מסביב למערכת ולשחק עם החיבוריות בפנים, משהו שלא מצריך תואר.
בכל מקרה אחרי מה שקרה לי עם המתקין של גיל קאר אני מעדיף לעשות הכל לבד, בשביל זה קניתי את הכלים לכל עבודה שאצטרך :)
סמל אישי של המשתמש
Quiksilver
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל

נוהג על: Ibiza Cupra 2016
חזור למעלה

פרסם תגובה
5 הודעות • עמוד 1 מתוך 1
  • Similar Topics
    תגובות
    צפיות
    הודעה אחרונה
  • מערכת אנדרואיד לסיאט לאון דור קודם (עד 2013)
    על ידי Jonatan » 25 נובמבר 2017, 16:22 ב אודיו ומולטימדיה
    0
    9635
    על ידי Jonatan צפה בהודעה האחרונה
    25 נובמבר 2017, 16:22
  • מערכת מולטימדיה
    על ידי Maorg » 24 מאי 2017, 08:34 ב אודיו ומולטימדיה
    0
    13215
    על ידי Maorg צפה בהודעה האחרונה
    24 מאי 2017, 08:34
  • מערכת מולטימדיה
    על ידי daniel-sabati » 28 יוני 2017, 10:21 ב אודיו ומולטימדיה
    0
    13685
    על ידי daniel-sabati צפה בהודעה האחרונה
    28 יוני 2017, 10:21
  • מערכת מולטימדיה מקורית פולו 2015
    על ידי shay14144 » 26 דצמבר 2018, 20:05 ב אודיו ומולטימדיה
    2
    267
    על ידי chenault צפה בהודעה האחרונה
    22 ינואר 2019, 19:35
  • מחקר מעמיק בנושא שידרוג מערכת מולטימדיה SEAT LEON 2014-2015
    על ידי cobrak » 13 מרץ 2017, 03:20 ב אודיו ומולטימדיה
    11
    12899
    על ידי toroy צפה בהודעה האחרונה
    22 מרץ 2017, 23:16
חזור אל אודיו ומולטימדיה
מי מחובר
משתמשים רשומים: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]
התחברות

שכחתי את ססמתי
  • עמוד ראשי
  • כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אודות

VAGIT.co.il הוקמה ב2011 במטרה לאחד את קהילת חובבי קונצרן VAG המכיל בתוכו את מותגי Audi, VW, Seat ו Skoda. עד מהרה הפכה ואגית להיות להיות הקהילה הגדולה בישראל לחובבי המותג וכן לאחד ממקורות המידע הגדולים ברשת בנושא.

לינקים

•  פורום
  •  תנאי שימוש
  •  שאלות נפוצות
  •  צור קשר
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.