[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead אאודי s3 כפתור הecon לא נכבה, מזגן לא מקרר | VAGIT
צהריים טובים. הרכב:אאודי s3. מה שקורה בשבועיים האחרונים זה כשאני מדליק מזגן כפתור הecon נדלק אוטומטי ב90 אחוז מהפעמים ובעצם המדחס לא פועל משמע המזגן לא מקרר וכשאני מנסה לכבות אותו הוא לא נכבה והרכב לא מקרר בדקתי עם ואג קום ולא מראה על שום תקלה! מה עושים?
peugeot 205 gti 1.9 peugeot 205 gti mi16 impreza gt impreza wrx impreza wrx sti leon cupra 2010 audi s3.....
רוב הסיכויים שהלך המדחס. תופעה מאד שכיחה וידועה במנועים האלה. הלכו לי בעבר 2 מדחסים עם אותן תופעות לוואי שאתה מתאר. קפוץ לפרוקייה וקח אחד הכי חדש שאתה יכול להשיג. אתה יכול לקחת מדחס מכל רכבי הקונצרן אפילו דיזל. זה אותו מדחס ברובם.
חן יש לך נטיה לשאול בכל מני מקומות ולהגיע למקום היחיד שבאמת יש אנשים שיכולים לעזור בסוף. כיוון שאתה מתגלגל עם התקלה הזו בין פורומים וקבוצות פייסבוק, אולי תן קצת יותר פרטים, מה כבר בדקת? האם כשביצעת סריקות בואג קום סרקת את המודול של המזגן ספציפית?
Aviry. אני לא מתגלגל עם התקלה הזאת בין פורומים וקבוצות פייסבוק.!!! שאלתי את זה רק פה ופייסבוק בקבוצה של ואגס. למה הזלזול הזה בקבוצות אחרות?לא רק פה יכולים לעזור לי.... ואם אני ירצה אני יפרסם את זה באלף מקומות. תודה ולילה טוב
peugeot 205 gti 1.9 peugeot 205 gti mi16 impreza gt impreza wrx impreza wrx sti leon cupra 2010 audi s3.....
חבל מאוד שאנשים מנסים לעזור לך, ואתה עונה בזלזול חוץ מי זה שענו לך כבר , ואתה ממשיך לשאול את אותה השאלה.
הכפתור המדבור בעצם מכבה את המדחס, ובמילים פשוטות, אם הכפתור לחוץ בעצם יש זרימת אויר המפוח עובד, אך בעצם יצא אויר ,ולא יקורר כלומר , כאשר הכפתור דלוק , אפשר יהיה לכוון לחום, ואז בעצם יהיה חימום על ידי מערכת המים ( הקירור מנוע), אפשרות שניה, יצא אויר בטמפ שבחוץ, כי המדחס אינו עובד!
תופעה זאת יכולה לנבוע מכמה סיבות! 1) חוסר גז , אם אין גז המדחס לא ידלק, ןכאן הפתרון פשוט תקפוץ לכל מקום של מילוי גז ויבדקו לך ב 5 דקות אם חסר. 2)יכול להיות חיישן לחץ גז אינו תקין! 3) הלך מדחס.
כל התשובות האלה כבר נתנו לך. נשאר לך לקפוץ למקום ייעודי שיבדוק לך את העניין ולעדכן.
א. חן פתר את הבעיה (כנראה הודות ללינקים והתשובות שהחברים פה סיפקו). אבל שכח לעדכן אותנו. ב. ביום שבת האחרון אותו מקרה קרה גם לי. נורת ה-econ דולקת ולא נכבת. במשך אותו היום המזגן יחסית קירר, יום אחרי כבר כמעט ולא. אך הפלא ופלא היום המזגן חזר לעבוד כרגיל . גוגל קצרצר הביא אותי ל10 תוצאות שונות המסבירות כי מדובר בחיישן G65 תקול, וכי ההחלפה היחסית פשוטה שלו תסגור את הסיפור. הבוקר כבר הזמנתי לעצמי אחד. המק"ט הוא: 1K0959126D והעלות שלו היא 150 ש"ח כולל משלוח לארץ. מבטיח לעדכן אחרי שאחליף אותו גם אצלי.
לדעתי בטרם הזמנת חלקים כדאי להתחבר עם ציוד בדיקה למזגן (לא ממוחשב) על מנת לאתר היכן הבעיה. אצלי בזמנו (פירטתי בשרשור שנתנו אליו לינק) ראו את הבעיה לבנות לחץ בזמן פעולת הקומפרסור למרות שלא היה חסר גז. בסופו של דבר הלך השסתום המדובר .