[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead שאלה, לדים אחוריים איביזה החדשה FR | VAGIT
בוודאי, זה רק ניראה מסובך אבל במעשי זה פשוט מאוד הכל זה חיבורי פלאג פשוטים התואמים אחד את השני ואין מצב להתבלבל ביניהם..
אני מצרף לך קישור של הקיט באיביי ושם גם יש פירוט תמונות שהכל מחובר ובנוסף גם הוראות התקנה, אתה מקבל גם חוברת הדרכה עם הקיט, בעיקרון אם לא הבנת מהתמונות בכל זאת המאוורר מתחבר עם דבק מיועד לצ'יפ(שנאי המרובע) ופשוט יושב עליו על מנת לקררו , וישנה עוד דרך, פשוט לחבר כמו בדרך הראשונה את כל הפלאגים התואמים אחד לשני ולמקם את המאוור על כיסוי הגומי של בית הפנס עם הצד המתכתי פונה החוצה כמו בתמונה ואת כל הצ'יפ והחוטים לדחוף לפנים של בית הפנס, זה לא משנה כל כך איך תעשה את זה.
שמע אם מגיע אליך הקיט או כבר הגיע אליך ובא לך להרכיב אותו אצלי באוטו לראות איך זה עובד אני אשמח... באמת מעניין אותי לראות אולי נפטרנו מבעיית התאורה! אשמח לעדכונים :]
עדיין לא ביצעתי את ההזמנה, אני כרגע בדילמה כי בנתיים הרכב מתעכב בהגעתו מהחברה( עוד שבועיים בערך), יצרתי קשר עם חברה מסויימת בסין שמייצרת אין ספור סוגי לדים חדשניים לרכב, דברים שעוד לא הגיעו לשוק הישראלי, ולאחר יצירת קשר איתם באימייל נאמר לי שהם מתכננים באמצע חודש הבא להוציא לשוק נורות דרך ראשיות המבוססת גם הם על טכנולוגיית הלד אבל בעוצמות הארה גבוהות בהרבה עוד ממה שהקיט הנוכחי שהצגתי כאן מפיק, מדובר על מעל ל2000 לומנס לנורה אחת!!
הם ארו שכרגע הם עורכים ניסויים על הנורות ושיודיעו לי איך שהייצור יתחיל, השאלה מה לעשות, לחכות לנורות ההם ולרכוש אותם או לרכוש את הקיט הנוכחי שהבנתי שיש עליו המון פידבקים טובים ועוצמת התאורה שלו גבוהה מנורות הלוגן רגילות, אני חושש פשוט שבגלל התאבון ליותר עוצמה בנורות החדשות שעומדות לצאת אני יפספס את הפואנטה שרציתי וזה תאורה טובה עם גוון יפה אך יחד עם זאת שלא תסנוור את האחרים ואם הנורות החדשות אני יגרום לסינוור וזה ייצא כמו קסנון פשוט יותר עמיד ויותר זול...
מבחינת החוקיות שבדבר, זה איננו חוקי בדיוק כמו שקסנון לא חוקי, אך בניגוד לקסנון שישנם שנאים ואפילו הדיגיטלים והדקים שבינהם קשה מאוד להסתיר בצורה מושלמת מבלי שיראו חוטים חשודים, בקיט של הלד את כל העסק יחד עם המאוור אתה שם בתוך הפנס, שאת המאוורר אתה מצמיד לכובע גומי מצדו הפנימי שמכסה את הפתח של בית הפנס ואת הממיר מתח הקטן(בגודל של בערך כופסאת גפרורים אתה פשוט מדביק עם דבק שמולבש עליו כבר מראש על המאוורר וככה לא רואים חיצונית שום חוטים ושום קופסאות חשודות יוצאות החוצה, בנוסף הקיט הנוכחי שהצגתי כאן פולט גוון ועוצמה בדיוק טובים על מנת לא לגרום לסינוור וגוון כחול שיימשוך את חברינו בכחול, וכאן מגיעה ההתלבטות, שאולי אם אתפתה לחכות ולקנות את הקיט שאמור לצאת שיהיה חזק בערך פי שתיים או יותר זה יהיה לא אפקטיבי מבחינת החוק שיימשוך אליי הרבה בעיות ובנוסף ייגרום לסינוור
אני חושב שכדי להזמין את הקיט הנוכחי ולא לקפוץ מהר מידי, הלדים שיגיעו יהיו מסנוורים לפחות על הרפלקטורים וזה על בטוח, לא הגיוני נישמע לי שרפלקטור פשוט מסוגל להתמודד עם תפוקת אור של 2000 לומנס ויותר מבלי לגרום לפיזור מוגזם ולא ממוקד של תאורה לצדדים, לגבי החוטים, הקיט הנ"ל של ה22וואט אומנם מוצהר עליו 22 וואט אך הלד עצמו לאחר בדיקה בקטלוג המוצרי לדים של חברת סמסונג צורך רק 11 וואט ומסוגל להגיע אף ל1300 לומנס בתנאים אופטימליים(השאלה מה הם) אם ניצא מנקודת הנחה של פחות בקצת זה כנראה ייאצ סביב ה1200 לומנס בערך, ככה ש11 וואט לחוטים שבתמונה ניראה בסדר להחזיק זרמים כאלה אני חושב שיעשו את העבודה, שוב לא נוכל לדעת עד שניראה בעיניים, אני אבצע את ההזמנה של הקיט הנוכחי לאורות דרך יחד עם הפנסי ערפל ואז הכל יתבהר וניראה אם באמת זה פועל יפה כמו שמציירים את זה או שלא. בכל אופן הנושא מאוד מסקרן מכיוון שאני לא חושב שמישהו בארץ עוד חווה התנסות עם הדבר הזה אז ניחיה וניראה