[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead מידע על מערכת מולטימדיה CASKA לסיאט לאון 2012 | VAGIT
שלום לכולם! אני ממתין לרכב שלי והייתי שמח לקבל קצת מידע על המערכת שתותקן בו, לדברי הסוכן. עד כה מצאתי שרשורים שמדברים על המערכת של נקווקס ורציתי לשמוע התרשמות של בעלי לאון מהמערכת הרלוונטית אלי (איכות, נוחות, שליטה מההגה + BT וכו') בנוסף, התקשרתי לרדיו מילנו בכדי לברר למי עלי לשלוח את הפקס שבו אני מבקש לאפשר צפיה בוידאו בזמן נסיעה ונאמר לי ע"י המזכירה שעלי לפנות לצ'מפיון אבל למיטב ידיעתה הם כבר לא מוכנים לבצע את הבקשה הזו יותר. מישהו התנסה בכך לאחרונה?
בצמת החוטים שלך יש כבל שאמור להתחבר לחוט המתח של נורת הרוורס. כל פעם שעובר מתח בחוט - ז"א ההנדברייק מורם, אתה יכול לצפות בווידאו. כדי לעקוף את המנגנון הזה אתה פשוט צריך להצמיד פיזית את הקצה החשוף של החוט הזה להארקה/ מינוס כלשהו. הבנתי שאפשר להצמיד אותו לגוף הHU עצמו. אני לא מבין גדול בנושא אז כדאי שתבדוק את זה לעומק מול חשמלאי רכב כמו שנאמר לך קודם אבל זה בגדול הפתרון. גם ביו טיוב יש כמה סרטונים בנושא שמראים איך זה נעשה. תחקור טיפה ותדע הכל.
אהלן.. אני קיבלתי את הלאון FR שלי לפני כשבוע עם מערכת caska ca3669 אמנם המערכת נראית טוב אך יש בה הרבה חסרונות בולטים! 1. השליטה על הבלוטוס מההגה מתבטלת ואין אפשרות לענות או לחייג מלחצני ההגה. 2. לחצן הזיהוי הקולי גם כן מתבטל. 3. כאשר מכניסים כל דיסק (רגיל או mp3) התצוגה פשוט עלובה למדיי! אם מכניסים דיסק mp3 עם 50 שירים, אין אפשרות לראות את כל הרשימה. גם את שמות השירים לא רואים ושום מידע אחר נוסף! (מלבד הזמן שהשיר מתנגן ומספרו של השיר בדיסק).
אם ידעתי שזאת המערכת שאני מקבל לא הייתי מתקין אותה. האם כדאי להתקין את המערכת המקורית שמגיעה עם הסיאט (rcd310) במקום הנוכחית? יש למישהו רעיונות לגבי מערכת טובה שעובדת טוב על סיאט לאון, עם הקריטריונים הבאים: חיישני רוורס מוצגים על המסך, מצלמת רוורס (לא קריטי), שליטה מלאה מלחצני ההגה 0על שמע ודיבורית, gps.
לפי מה שאמרו לי בסיאט, חיישני הרוורס שמותקנים אצלי מקוריים..
לפי איך שזה נשמע עדיף רדיו קסטות של שנות ה80 מה CASKA ועכשיו ברצינות - אני עם הRCD310 על FR 12 . הוא מקורי. הוא מעולה - מראה את הכל מהכל. גם אייפוד, גם דיסק און קי. לא מציג חיישני רוורס (אבל זה תלוי בחיישנים שלך לפי מה שהבנתי בפורום). על מצלמה אין מה לדבר. החסרון היחיד הוא שאין לו תצוגת צבע אבל הוא פתרון מעולה אם אתה רוצה לחסוך בכסף.
יש לך מלא מערכות סיניות כגון הקסקה. כדי שהן יעבדו עם ההגה כמו שצריך אתה צריך לקנות מתאם קנבוס. בכל מקרה, תברר מול יצרני המערכת התאמה מלאה. בעבר ביררתי על המערכת הבאה כך שהיא היחידה שאני יכול להמליץ עליה:
אצלי יש מולטימדיה של CASKA ומצאתי בהגדרות של הטכנאי במערכת איך לבטל את החסימה של הוידאו בלי אמברקס, בלי לחתוך חוטים או לפרק משהו. אם אתה מעוניין דבר איתי.