[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead מאוורר קטן של המזגן, הפסיק לעבוד. | VAGIT
הלך לי המאוורר הקטן של המזגן. יש שניים גדול וקטן. הרכב עם 30,000 ק''מ, וכבר לא באחריות. קיבלתי הצעה ממוסך רון. אבל אני לא יודע אם זה שנתיים אחריות, כמו במוסכי הקונצרן. ביום א, אני אגש למוסך של פולקסוואגן לבדוק עלויות. מישהו עבר החלפה כזו, האם זה יקר, האם אפשר להחליף לבד?
Black Magic, custom Upsolute. Remus cat-back 65, Shark Carbon Fiber Intake System. And' lots of love
היום הייתי במוסך של פולקסוואגן, באזור בילו.(מי שיודע יודע) קיבלתי הצעה לאחר 10% הנחה, 1130 ש''ח. 860 ש''ח מאוורר + 200 עבודה + מע''מ - 10% הנחה. החלק מקורי עם שנתיים אחריות. קיבלתי הצעה ממוסך מאוד מפורסם בקרב הואגיסטים, של 1020 ש''ח. 680 מאוורר+200 עבודה+מע''מ. חלק לא מקורי, ואם אני זוכר נכון, כמעט בוודאות, שנה אחריות.
אני חושב שבשביל הפרש של 110 ש''ח, אני אחליף במוסך פולקסוואגן. שנתיים אחריות זה דבר טוב עם הרכבים האלה. הרכב שלי שנת 2008, ועם 33,000 ק''מ. אז אנחנו ננסה לשלוח בקשה לאחריות של רצון טוב.
למנהלים אני מקווה שאני לא מגזים פה, עם הפרסום הכל כך מפורט, אבל חשוב מאוד שנדע לחלוק ולהשוות את המידע הזה.
Black Magic, custom Upsolute. Remus cat-back 65, Shark Carbon Fiber Intake System. And' lots of love
אני מציע שתבדוק קודם כל עם צ'מפיון בבני ברק לפני שאתה מוציא אלפייה על המאוורר, יש מצב טוב שבמסגרת אחריות של רצון טוב (אם לא עבר שנה שלישית) שהם יספגו את העלת של המאוורר ויחייבו רק על העבודה. ואני מציע לך לגשת פיזית ולדבר עם מישהו מוסמך אחרת לא ישימו עלייך..