[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 677: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Billet engineering!!! | VAGIT
מכירים את הרגעים האילו שאתה לרוב אוהב נשים, ואז פתאום אתה מתאהב במכונאי שלך? קצת בלאגן. גילוי נאות, אלון הוא לא רק מכונאי, הוא חבר טוב, אבל גם מחברים מאוד טובים לא ציפיתי למה שאלון עשה.
אתמול בשעות הערב, שמעתי רעש מוזר של נקישות מאוטו שלי, משהו מתכתי ומוזר, טלפון אחד לאלון שציווה עלי שאני אמתין והוא מגיע (אחרי שמאה פעם אמרתי לו שאני בא לעשות טיפול ופשוט שכחתי בגלל הלימודים עבודה ועוד שטויות. האמת, שאם אלון לא היה אומר את זה, כנראה שהייתי נוסע עם האוטו לעבודה וחושב על לטפל בבעיה בסופה״ש, אבל אלון אמר - אני מקשיב. אני ממתין אצל פטל, אלון תוך כמה דקות מגיע, תוך בערך (ואני לא מגזים) 8 דקות הכוסית שלי כבר מחוץ לאוטו ומורכבת אחת חדשה אחרי שהישנה היתה בדיוק על הקשקש. (זורם לעשות ראש מנוע?) לאחר כמה דקות סיכמנו (סיכמנו = אלון החליט ואני הנהנתי.) שהאוטו שלי מגיע בצורה בהולה למוסך מחר לבדיקה יסודית והחלפת ״כל דבר שקיים ולא הוחלף עידן יילד מפגר.״
9 בבוקר, אני ישן (סטודנט, מגיע לי) אלון מעיר אותי כמו שעון מעורר (אבל אין את האופציה של סנוז הפעם) אני בקושי מצחצח שיניים מתארגן על קופסא בורקסים ונוסע באיטיות למוסך. נכנס למוסך, האמת - חוץ מההיא ששואלת אותך ״לבית מרקחת?״ המקום מזכיר יותר סופר פארם מאשר מוסך, הבית שלי לא נקי כמו המוסך הזה.
זמן משוער מהרגע שהגעתי עד לרגע שהאוטו שלי על הליפט - 4 דקות, לא הספקתי אפילו לאכול בורקס פיצה - ויש לי כבר אוטו בתצוגה של פאזל. ואז נזכרתי שאני צריך היום להציג רפרט (למי שלא יודע - כיף לו) אלון ארגן לי מונית במחיר מעולה לאוניברסיטה על מנת להגיש סמנריון, ולא רק זה, גם חזרה למוסך, גם מכונאי על, וגם סדרן!
בזמן שאני נמצא באוניברסיטה אלון מסמס לי את המחיר של כל חלק וחלק ולוקח מחיר מזערי (יותר מידי אפילו) על עבודה, אני מאשר לו בsms האמת מרוב בטחון אפילו בלי באמת לקרוא את המחירים - רק תעשה.
הגעתי למוסך חזרה, האמת לא אשקר - אני ממש לא מבין בtfsi כמו שאני מבין ב20vt אפילו לא רבע, אבל בשביל זה כנראה יש לי מכונאי מהיום. אני אומר לו ״אוקי, רק אתה תסיים עד 18:00? פשוט יש לי שיעור.״ אלון מספר לי שאני יותר ממוזמן להכנס לאוטו ולנסוע כי הוא סיים את הכל (והחלקים הישנים שלי מחכים לי לתצוגה בצד - כמה כיף) אלון עבר על כל חלקי הטיפול, הסביר לי פרט פרט, אני מהנהן לאישור (למרות שתאכלס חצי אני לא מבין בכלל) אחרי זה הוא החליט על (דעת עצמו) שהמנוע שלי מלוכלך, ודפק לו שטיפה שנראה לאחר מכן כאילו מישהו ליטש את זה בפוטושופ.
נסעתי משם, האוטו פיקס, אלון הביא לי גם בושינגים למשולשים ופתאום אני מרגיש שיש לי הגה (וזה ממש נחמד) אבל האמת, שמה שיותר כיף זה שאני לא בעצבים יותר.
לסיכום. כולנו השקענו הרבה כסף על המכוניות שלנו, אני מאמין שרוב הסביבה שלנו אומרת שהשקענו יותר מידי בשביל ״משהו שלוקח אותנו מא׳ ל-ב׳. אבל, אף אחד שם לא יבין את החיוך שלנו כשהאוטו שטוף ממש טוב, ויותר גרוע את התחושה הזו שאתה בא להרדם ויש לך בעיה לא פתורה באוטו, אותי זה מחרפן. מי שלא מכיר את ההרגשה הזו - שיעזוב את התחום, ויכבה אחריו את האור.. כי הוא לא באמת שם..
אז אין ספק שהמוסך של אלון לא בדיוק קרוב לי הביתה (יש איזה 15 -20 דקות נסיעה בכיף) ויש מוסכים יותר קרובים ממנו ואולי אפילו יותר זולים (בשטחים אולי אבל סבבה) אבל היחס שקיבלתי, שהרגשתי שאלון מתנהג לאוטו שלי כאילו הוא באמת שלו - מאוד קשה לקנות.
אז מה למדנו? כמה דברים עיקריים. - אני יכול להתאהב בגברים, שזה קצת מבאס כי אני לא יודע איך לספר את זה לחברה שלי. - אם אלון לא היה מצווה עלי לא לזוז ומגיע כנראה שהייתי נופל בנזק של ראש מנוע, משהו שאני ממש מעדיף שלא יקרה לי עכשיו. - אלון הוא מלך! - למהנדס שחשב על הכוסית הזו במנועים של tfsi - הלוואי שהעבודה הבאה שלך תיהיה מורה מחליף בבית ספר בלוד. - למרות שהמחיר היה מעולה מכל מבחינה, זה בכלל לא קשור, אני לא באמת אזכור את ה״כמה מאות שקלים״ ששמתי שם היום אבל את הראש השקט שאני יודע שיש לי את אלון מאחורי - אני ממש אזכור.
אלון, אין לך ברירה, את אבא שלך כבר פגשתי, אז טכנית - פגשתי את ההורים יום שני הבא אני מגיע אלייך הביתה.
מצטער על ההקפצה, זה למטרה טובה. רוצה להגיד תודה לאלון שפתר לי בעיית גדישה ברכב. אני בדר"כ מטפל אצל רון ומאוד מבסוט ממנו, מהגישה, ומהמחירים. אחרי קריאה והתרשמות של החבר'ה פה החלטתי לקפוץ לאלון ולראות על מה מדובר, מה שגם הסדנה נמצאת חמש דקות נסיעה ממני ולא היה לי מה להפסיד, חוץ מקצת אבק על הרכב כי בידיוק סוללים בכניסה למושב כביש חדש. מהשניה שמגיעים למוסך, מרגישים כאילו נכנסים לבוטיק שכאילו נפתח במיוחד בשבילך. קיבלתי תשומת לב מלאה ופדנטיות שאני לא מכיר במקומות אחרים.
אחסוך את מהלך הטיפול ורק אומר שמי שמכיר אותי (בעיקר מפורומים אחרים), מכיר את רמת הפדנטיות ותשומת הלב שאני נותן לרכב. לא זכור לי כזה יחס אישי, גם לי וגם לרכב. באמת שקשה להרשים אותי אבל אלון עשה את זה בקלות, ובלי שום מאמץ. אלון שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך, תגדל ותשגשג. ואל דאגה , עדיין מחפש לך כלב/ה. גיל.
היום ביקרתי אצלו לפירוק סעפת לביטול פלפרים. פשוט תענוג, לשבת בסלון מפנק שני מטרים מהליפט ולבוא ולהציץ בעבודתו המשובחת של אלון עם יחס שעוד לא ניתקלתי בו מעולם הן ללקוח והן לרכב.